Link Partners

 

LinkPartners
zijn partners waar ik als Gezondheidscentrum Kos mee samenwerk of welke ik graag aan u wil voorstellen.  Wij hebben met hen zeer goede ervaringen.

CasaCallas Guesthouse te Moraira

CasaCallas is een uniek Guesthouse gelegen op een heuvel in het wondermooie dorp Moraira aan de Costa Blanca.
Te midden van de mooie tuin biedt Casa Callas rust en ontspanning met het gezellige Moraira en het strand op slechts 1500 meter afstand. Neem contact met ze op om de beschikbaarheid op re vragen.


 

CreativeCare
Richt zich op het herkennen, erkennen, ontwikkelen en begeleiden van jou als persoon. Ze stimuleren in je ontwikkeling zonder een afhankelijkheid te creëren. Ze zorgen ervoor dat je je krachten optimaal kunt benutten. Ze fungeren als een klankbord en katalysator, waardoor je groeit en met meer voldoening en plezier in balans kunt leven.

 


Duinbloem

Jan en Johanna Bloem wonen  als echte strand- en zeeliefhebbers in de kustplaats Callantsoog.
De veranderende natuur en het weer geven keer op keer een verrassend effect op de omgeving. Zo is er geen dag hetzelfde!

Zij verhuren hun vakantiewoning “Duinbloem” zodat u ook van deze natuurlijke omgeving kan genieten. “Duinbloem” is compleet en modern ingericht en geeft u het gevoel van, “ik heb vakantie”.

 


 

 

 

 

Unieke behandelingen bij de Spa boerderij Nutter

Bij ons kan je heerlijk ontspannen met wat de natuur ons geeft. Je geniet van milde temperaturen en zowel zuiverende als voedende natuurlijke grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Privacy en rust staan bij ons op de eerste plaats. Gedurende het arrangement zul je steeds contact hebben met het mooie glooiende landschap buiten.

 


Rocking Relax Chair

Iedere dag 20 minuten voor je zelf is een weldaad. Dat kan nu. Door 20 minuten gebruik te maken van de Rocking Relax Chair ervaar je directe ontspanning en dus vermindering van Stress.

De Rocking Relax Chair geeft door het wiegen een directe ontspanning aan de geest. Hierdoor neem je afstand van de zaken van elke dag. Het is net een soort mediteren. Doe je het vaker, dan werkt het beter. Wij adviseren dan ook dagelijks gebruik te maken van de Chair.