LR

Als gezondheidscentrumkos werk ik onder andere samen met LR.
LR is een Duits bedrijf dat al reeds sinds 1985 erg succesvol is in de Health & Beauty marktsegmenten.

LR gebruikt het Direct Sales systeem, wat betekend dat je direct vanaf de fabriek kan inkopen, maar ook eventuele businesspartners de kans bied om zelf een organisatie te bouwen. Zo ontstaat de mogelijkheid om een zelfstandig een volwaardig salaris op te bouwen of om gewoon wat extra bij te verdienen.

LR producten staan voor absolute topkwaliteit en aantrekkelijke prijzen.

Passie, verantwoordelijkheid en vertrouwen.
Het doel en de verantwoordelijkheid van LR is alle mensen de kans geven zijn levenskwaliteit te verbeteren. Dit doen we met innovatieve en commerciële producten, een aantrekkelijk ondernemingsmodel voor de Businesspartners, verschillende groei perspectieven voor alle medewerkers en een uitstekende kwaliteit en competentie in alles wat LR doet. Want juist de op deze waarden georiënteerde, verantwoordelijke en op mensen ingestelde ondernemingscultuur vormt de uitrusting voor het constante en internationale succes van LR. Waarden die rekening houden met de balans tussen innovatie en traditie en met flexibiliteit en stabiliteit.

Passie:
passie voor de mensen, voor de producten en de onderneming. Bij LR en haar partners staat de mens in het middelpunt. Al het doen en handelen in deze onderneming draait om het succes van de Partners.
LR heeft het tot haar passie gemaakt, andere mensen succesvol te maken. De succesvolle LR Partners hebben het reeds erkend: je werkt niet met LR, je leeft met LR.

Presenteren partners

Vertrouwen:
onbeperkt betrouwbaar voor leveranciers, samenwerkingspartners, medewerkers en natuurlijk de Businesspartners.
LR is fair, transparant en eerlijk. LR maakt de onderneming niet over de rug van mensen, maar samen met en voor mensen. Bij LR kan iedereen met betrokkenheid en wil helemaal de top bereiken.

Samen bij LR

Verantwoordelijkheid:
wij handelen als “goede burgers” verantwoordelijk in de omgang met ons milieu. LR producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de hoogste standaards. Als wereldwijde onderneming denkt LR toch lokaal en kent zij verantwoordelijkheid voor de mensen en de landen, waarin LR actief is.
LR neemt wereldwijd in de directe verkoop markten concreet verantwoordelijkheid met het LR GLOBAL KIDS FUND liefdadigheidsprojecten.

LR Health & Beauty
Ook in 2021 meldt LR wederom een succesvol boekjaar. Met een omzetgroei van drie procent tot een wereldwijd totaal van 280 miljoen euro, begon LR ook dit jaar weer met een zeer efficiënte winstontwikkeling. Ondanks de moeilijke marktomstandigheden in vooral Europa, heeft het bedrijf zich positief ontwikkeld en de koers gezet voor toekomstige groei.
LR heeft 1200 werknemers, waarvan 500 op het hoofdkantoor te Ahlen, Duitsland. Wereldwijd zijn we actief in meer dan 30 landen en hebben meer dan 300.000 Business partners.

Jaren lange ervaring
Vanaf de oprichting in 1985 is het in Ahlen gevestigde bedrijf uitgegroeid tot een van ’s werelds meest toonaangevende leveranciers van gezondheids- en schoonheidsproducten via rechtstreekse verkoop. Oorspronkelijk had het bedrijf het idee om kwalitatief hoogstaande, maar betaalbare parfums te verkopen via externe en onafhankelijke verkooppartners. Dit legde de basis voor het bedrijf. Vandaag de dag bestaat het uitgebreide aanbod uit parfums, voedingssupplementen, verzorgingsproducten en cosmetica.

LR is een toegewijde expert in aloë vera producten in zowel de health- als de beautybranche. Met een jaarlijkse oogst van 4,2 ton biologisch geteelde Aloë Vera Barbadensis Miller, wat overeenkomt met 24 miljoen blaadjes van de ‘lelie van de woestijn’, is LR de grootste producent van hoogwaardige aloë Vera producten.

In de afgelopen drie decennia heeft het bedrijf niet alleen haar productportefeuille uitgebreid, maar door middel van strategische herstructurering ook gereageerd op sociale trends en veranderingen.

Wil je meer weten?

Ga naar

www.LRworld.com/creativecare