Lymecoach

LymeCoach
Naast het doen van onderzoek en behandeling, ben ik ook LymeCoach.

De ziekte van Lyme zet iemands leven behoorlijk op zijn kop. Je kunt immers niet meer de dingen doen die je graag zou willen. De ziekte van lyme heeft een enorme impact op je sociale leven, werk en bezigheden. Mensen met lyme komen soms in een isolement.

Onbegrip
Er is vaak veel onbegrip om je heen. Want soms is er helemaal niets aan je te zien. Mensen begrijpen dat niet. Je moet er ziek uitzien!  Door velen word je niet serieus genomen.  Een gebroken been is duidelijk. Terwijl artsen die via bloedtesten niets kunnen vinden, heb je wel een enorme lijst aan klachten. Vaak wordt het afgedaan met ” het zit tussen je oren”.

Velen hebben geen idee dat je je zo beroerd voelt en toch graag je ding wilt doen. Daardoor ga je vaak op je Mind functioneren, waardoor je vaak over je grenzen heen gaat, met alle gevolgen van dien. Dus je wilt wel, maar je lichaam brokkelt stukje bij beetje af.

Ruggensteun
Ik kan dan een ruggensteuntje voor je zijn. Door verandering van voedingspatroon en levensstijl en natuurlijke behandelingen proberen we samen weer je leven op de rit te krijgen. Je staat er bij mij niet alleen voor.

Ik weet waarover je het hebt.