Rocking Relax Chair

Geniet van een fantastische ontspanning met de Rocking Relax Chair.

Wil je snel ontspannen in je eigen omgeving, zonder het gedoe van het naar de sauna gaan? Wil je heerlijk “ZEN” zijn, terwijl je niet steeds ergens anders naar toe moet? Wil je verkwikt zijn na een echte “PowerNap”, zonder dat je duf bent of hoofdlijn hebt?

Ontspanning is de basis voor de innerlijke balans, die nodig is voor de harmonie van lichaam en geest. Zorg voor prima werkomstandigheden en ontdek je eigen Relax en Wellness mogelijkheid binnen ieders bereik. De elegante design relaxstoel geeft keer op keer een verkwikkende ervaringen.

Ontspanningsprocessen
De stoel heeft een zachte schommelende beweging met rustgevende achtergrond muziek. Natuurlijke ontspanningsprocessen worden binnen enkele minuten geactiveerd. Je bent verzekerd van een compleet herstel van lichaam en geest. Een Powernap pur Sang.

Binnen je Organisatie
Wil je werken in een bedrijf waar je het gevoel hebt dat ze goed voor je zorgen, zonder dat het kapitalen kost? Wil je altijd gebruik van kunnen maken van de Chair, terwijl je nu een masseur op het werk hebt die maar een keer in de maand komt?

Gebruik dan de Rocking Relax Chair  in je eigen organisatie en breng dit stressvrij werken dagelijks voor iedereen direct binnen handbereik.

Preventief en therapeutisch tegen Stress en Burn-out
De Rocking Relaxchair kan sterk bijdragen aan het voorkomen van Stress en Burn-out. De rustgevende bewegingen van de stoel zorgen voor een diepe ontspanning. De stoel helpt het ziekteverzuim in je organisatie te laten dalen.

Nieuwe Energie
Wilt je een kort herstelprogramma, wil je een Powernap of een uitgebreid ontspanningsprogramma?
Met deze relaxstoel krijgt je nieuwe energie.
Je ontdekt binnen enkele minuten een totaal gevoel van pure Wellness.

Speciaal uitprobeer programma
We hebben een speciaal programma voor als je de stoel eerst wilt uitproberen. Want dat begrijpen we. Je huurt eerst de stoel voor een aantal weken. Levert de stoel je de resultaten op die je wenst, dan schaf je hem aan en krijg je de huurprijs 100% terug.

Powernap

De Powernap heeft een positieve invloed op je arbeidsproductiviteit. Als je even tussendoor een heilzaam uiltje knapt zal je productiviteit met zo’n 34 procent toenemen.

Als werkgever ben je dus slim als je  een ruimte inricht waar je werknemers even vijftien minuten een Powernap kunt doen. Nu zijn er wel wat comfortabele stoelen te bedenken waar je even in kunt wegzakken, maar nu is er een moderne stoel  die speciaal voor een powernap ontworpen is. De Rocking Relax Chair wiegt je in slaap.

Heb je er al eens aan gedacht binnen je bedrijf een powernap te doen? Om een ruimte ter beschikking te stellen aan je personeel om weer even op te laden?

Een powernap geeft energie. De lunch dip vertalen in een verkwikkende 20 minuten durende powernap levert je voor de gehele middag weer voldoende energie op.

Comfort
De zero gravity positie, de speciaal gecomponeerde muziek, de wiegende beweging en de eindetijd van 20 minuten. Al deze elementen helpen je in korte tijd te relaxen.

Technologie
De technologie van de Rocking Relax Chair is na vier jaren van ontwikkeling uitermate geschikt voor een verfrissende Powernap. De schommeling lijkt op het wiegen van de moeder en haar baby. De schommeling is precies juist om snel een diepe relaxatie te verkrijgen. De stoel komt automatisch terug in zijn begin positie na 20 minuten. Je zult verfrist en verkwikt weer opstaan.

Functionaliteit
De Rocking Relax Chair is niet alleen functioneel maar ook visueel esthetisch uitermate geschikt voor je werkplek. Het ontwerp is modern en tijdloos.
De Relax Chair is verkrijgbaar in zwart en wit

De Rocking Relax Chair relaxfauteuil heeft een speciaal geluidssysteem dat het fijne effect van de muziek versterkt. Individueel instelbare bas vibraties zorgen voor diepe ontspanning van uw lichaam.

Relax programma
In het 20 minuten durende ontspanningsprogramma zorgen de regelmatige schommelingen en bijbehorende relaxmuziek voor optimale ontspanning

Refresh programma (Powernap)
Dit programma verkwikt je door middel van een herstellende “power nap”. Eerst komt u tot rust door steeds langzamer wordende schommelingen en muziektempo. Verderop in dit 20 minuten durende programma worden lichaam en geest voorzichtig geactiveerd door geleidelijk toenemende schommelende bewegingen en muziekvolume.

Comfort programma
Het Comfort programma duurt 2 uur en nodigt uit tot lezen,  naar muziek luisteren of een film kijken terwijl je ontspant. In de rechtop -positie geniet je van ritmische schommelbewegingen, vergelijkbaar met de beweging van golven.