Rocking Relax Chair

Gezondheidscentrum Kos gebruikt een Rocking Relax Chair om behandelingen nog beter tot hun recht te laten komen

Hoe werkt de stoel?
Ontspanning is de basis voor de innerlijke balans, die nodig is voor de harmonie van lichaam en geest. De stoel zorgt voor deze optimale omstandigheden en brengt relax en Wellness mogelijkheid binnen bereik. De Rocking Relaxstoel geeft keer op keer een verkwikkende ervaringen.

Ontspanningsprocessen
De stoel heeft een zachte schommelende beweging met rustgevende achtergrond muziek. Natuurlijke ontspanningsprocessen worden binnen enkele minuten geactiveerd. Je bent verzekerd van een compleet herstel van lichaam en geest.

Nieuwe Energie
Met deze relaxstoel krijgt je direct nieuwe energie. Je ontdekt binnen enkele minuten een totaal gevoel van pure Wellness.

Technologie
De technologie van de Rocking Relax Chair is na vier jaren van ontwikkeling uitermate geschikt voor ondersteuning van therapeutische behandelingen. De schommeling lijkt op het wiegen van de moeder en haar baby en is precies juist om snel een diepe relaxatie te verkrijgen.
De stoel komt automatisch terug in zijn begin positie na 20 minuten. Je zult verfrist en verkwikt weer opstaan.

Functionaliteit
De Rocking Relax Chair is niet alleen functioneel maar ook visueel esthetisch, het ontwerp is modern en tijdloos. De Relax Chair is verkrijgbaar in zwart en wit

De Rocking Relax Chair relaxfauteuil heeft een speciaal geluidssysteem dat het fijne effect van de muziek versterkt. Individueel instelbare bas vibraties zorgen voor diepe ontspanning van uw lichaam.

Relax programma
In het 20 minuten durende ontspanningsprogramma zorgen de regelmatige schommelingen en bijbehorende relaxmuziek voor optimale ontspanning

Refresh programma (Powernap)
Dit programma verkwikt je door middel van een herstellende “power nap”. Eerst komt u tot rust door steeds langzamer wordende schommelingen en muziektempo. Verderop in dit 20 minuten durende programma worden lichaam en geest voorzichtig geactiveerd door geleidelijk toenemende schommelende bewegingen en muziekvolume.

Comfort programma
Het Comfort programma duurt 2 uur en nodigt uit tot lezen,  naar muziek luisteren of een film kijken terwijl je ontspant. In de rechtop -positie geniet je van ritmische schommelbewegingen, vergelijkbaar met de beweging van golven.