Review of Testimonials

Hier staan de reviews /  testimonials  over Rita van Dijk (voorheen Kos) van Gezondheidscentrum Kos
Dit zijn verhalen die echt zijn.  dit zijn hun eigen verhalen. Cliënten hebben zelf deze testimonials geschreven
Wilt u ook een review of testimonial schrijven? Doe dat dan op https://www.gezondheidscentrumkos.nl/testimonial-maken/

Behandeling voor Lyme

Vanwege uitval aan mijn benen kreeg ik diverse onderzoeken, zo ook onderzoeken naar lyme. De uitkomst was zwak positief. Een aantal weken later leverde een vervolgonderzoek weer een zwak positief resultaat op.
Dit herhaalde zich vervolgens nog een keer. De artsen besloten dat het geen Lyme kon zijn en ik kreeg de diagnose ALS.

Gelukkig kwam ik via via bij Rita Kos terecht en zij bevestigde de ziekte van Lyme. Na diverse behandeling is mijn ziektebeeld gestabiliseerd en nu ruim een jaar later begin ik zelfs weer wat kracht in mijn benen terug te krijgen.

Sandra Traa

Lymeherstel

Ik heb al sinds het jaar 2000 te kampen met de ziekte van Lyme. Van de eerste fysieke klachten binnen ik de eerste jaren (na reguliere behandeling) slechts gedeeltelijk hersteld, maar na verloop van tijd bleven bepaalde klachten toch terugkomen. De laatste 15 jaar gaat het meest van de tijd heel goed, maar kan de ziekte ook ineens weer voor een forse terugval zorgen die weken tot maanden kan aanhouden. Met name vermoeidheid, hoofdpijnen en duizeligheden beperken mij dan behoorlijk.

Na diverse behandelingen in het natuurgeneeskundige circuit ben ik dit jaar bij Gezondheidscentrum Kos terecht gekomen. Deze behandelingen hebben mij zeker goed gedaan en inmiddels ben ik (voorlopig) weer volledig hersteld. Naast de gevolgde behandeling hebben ook de adviezen m.b.t. een gezonde(re) voeding en aanvullende supplementen mij geholpen in het herstel. Veel dank daarvoor!

B. uit E.

“Overleven met Lyme”

Met de reguliere geneeskunst kwam ik niet verder en ging zelf op zoek naar de opties ‘waar en hoe kan ik me verder laten testen’. Met een ‘vegatest’ werden mijn klachten bevestigd. Echter je wil meer duidelijkheid en zekerheid van ‘klopt het wel’?
Gezondheidscentrum Kos heb ik leren kennen op een lezing over de ziekte van Lyme. Toen het boek gelezen en vervolgens een afspraak gemaakt. De waardevolle levens- en praktijkervaring van Rita inspireerde me en gaf een gevoel van rust. Nadat ook hier de ziekte werd bevestigd kom je in de fase “overleven met Lyme”.
Gezondheidscentrum Kos heeft alles in huis om je hierin te begeleiden en te ondersteunen! Rita, dank

Jan Bloem

Raad

Ik ken Rita al een tijd, heb haar leren kennen toen zij een lezing gaf over de ziekte van Lyme, haar vakgebied. Mooi zoals zij het duidelijk maakte.
Laatst ontdekte mijn zoon een grote kring op zijn been en ging daarmee naar de huisarts. Het bleek een tekenbeet te zijn en kreeg antibiotica. Dat is dan ook nodig.
Ik nam gelijk contact met Rita op en zij gaf me goede raad wat te doen en waar op te letten. Als hij klachten krijgt weet hij waar hij terecht kan😊
Bedankt Rita en succes met alles🌹🌹

Jenny

Mijn hand

Na meer als 15 maanden niet meer te hebben gewerkt.
Ging ik weer eens beginnen.
Na de hele morgen laptops met een hand te hebben gepakt en met de ander hand gescand te hebben.
Was de volgende morgen mijn hand iets dik en warm.
Na de 2e dag gewerkt te hebben werd mijn hand alleen maar dikker,
Hij gloeide en was helemaal rood.
Ik heb hem gekoeld en rust genomen maar er was niet veel verbetering te bespeuren.
Dit was op maandag en dinsdag, vrijdags moesten we naar Rita Kos voor een ander behandeling.
Mijn vrouw zei laat Rita er maar even naar kijken en wanneer zij geen oplossing heeft gaan we voor het weekend nog naar de huisartsenpost want we willen zo niet het weekend in.
Rita bekeek de hand en dacht aan een ontsteking en in het ergste geval aan spierdystrofie.
Ze heeft de 3 lampen er voor een uur op gezet en volgens haar moest dat wel enige verlichting en verbetering brengen.
En wat schets onze verbazing zaterdagmorgen zat er al wat verbetering in we zijn ook blijven koelen en hadden van Rita een crème meegekregen om er op te smeren ter verkoeling.
Die maandag ben ik weer aan het werk gegaan met inachtneming van de hand en naar 1 week waren de klachten zo goed als over.
Je ziet nog wel dat er iets met de hand is geweest maar kan hem weer helemaal goed gebruiken en de pijn is weg.

F.

Test Testimonial

U kunt nu uw eigen testimonial plaatsen op de website GezondheidscentrumKos.
Geen verhaal van een ander, maar uw eigen verhaal.
Wat heeft Rita van Dijk voor u betekend?
Henk van Dijk