Verzamelpunt correcties

Verzamelpunt

Het episch centrum van het menselijk energiesysteem is het zogenaamde verzamelpunt. De ideale positie hiervan is een centrale positie bij de thymusklier.

Fysieke vermoeidheid, gewelddadige intimidatie, acute stress of depressie en emotionele uitputting veroorzaken vaak een verschuiving van je verzamelpunt.

Mensen die hiermee te maken hebben ervaren dat “iets” diep in hen is veranderd en het is voor hen onmogelijk om naar hun vroegere ik terug te keren. Het verschuiven van je verzamelpunt kan zelfs je hele waarneming van de werkelijkheid en fysieke gezondheid negatief beïnvloeden.

Stimulans
Het geregeld corrigeren van de positie zorgt dat je helemaal in je kracht komt te staan en je gezondheid een enorme stimulans krijgt. Met als gevolg dat veel van je klachten verdwijnen en je een diepe staat van ontspanning ervaart en een zeer duidelijke verbetering van zowel de lichamelijke als de geestelijke situatie.

Krachtige uitwerking
Het heeft een krachtige uitwerking op depressieve klachten, bovenmatige vermoeidheid, paniek, stress, ADHD, leer- en concentratieproblemen, slaapstoornissen, apathie, met hoge bloeddruk gepaard gaande klachten en nog veel meer.

Dikwijls is ook het resultaat helder stralende ogen, een gezonde huidskleur en een betere lichaamshouding. Je wordt je bewust van een grotere rust en kalmte en een sterk gevoel van eigenwaarde.

Tijd
Het herstellen van de positie is een eenvoudige procedure die ongeveer 60 minuten in beslag neemt. Door het aftasten van de huid wordt eerst de positie gelokaliseerd en daarna verplaatst met een speciaal voor dit doel handgeslepen kristal of met het gebruik van de edelsteenlampen.

Locatie
De juiste locatie is de perfecte start en basis voor herstel en vergoot de kans op genezing bij ziekte en operatie. Daarom is corrigeren van het verzamelpunt ook een uitstekende toepassing voordat iemand een therapie, operatie of andere ingreep moet ondergaan. Dankzij de edelsteenlampen zijn klachten in het algemeen specifieker te beïnvloeden.

Afbeelding 1: Het menselijk energieveld met het verzamelpunt

Afbeelding 2: De “onbalans”- kaart met globale locaties bij verschillende symptomen.
Afbeeldingen gepubliceerd met toestemming van Whalemedical Inc